Orthodontie - Mondzorg Zichem

Orthodontie

Uw lach, onze zorg!

Tanden staan ingeplant in de kaken. Er kan dus iets verkeerd zitten in de tandenrij (dat zien we allemaal) én in de stand van de kaken (dat ziet de orthodontist).

Bij kinderen kan de orthodontist  in bepaalde gevallen inspelen op het groeiproces. Het is dus belangrijk dat de patiëntjes vroeg gezien worden, dus voor het einde van de tandenwissel. De beste leeftijd voor een eerste raadpleging is rond 8 jaar.

Ook bij volwassenen kan heel wat gedaan worden om de tandenrij en dus je lach te verfraaien. Voor volwassenen vormen de opvallende metalen brackets (blokjes) een hoge drempel om de behandeling te beginnen. De linguale techniek waarbij de blokjes aan de binnenkant worden gekleefd, maken dat je niets meer ziet van de apparatuur. Jij alleen weet dat je in behandeling bent! De apparatuur is speciaal op de vorm van jouw tanden gemaakt, past perfect en geeft daarom een maximum aan comfort en een minimum aan last. Voor info rond de linguale techniek surf naar www.lingualtechnik.de.

Voor info over het hoe, het waarom en het wanneer van een orthobehandeling, maak een afspraak op tel.nr. 016/29 31 31 : wij geven u graag alle uitleg inclusief de kostprijs.

Menu
Call Now Button